Super matte pvc ata tifaga “Soft-touch”

Pe a faatusatusa i meaafale e maualuga le iilasilimatte meaafale luga e sili atu ma sili atu ona lauiloa i tagata faʻatau.Le faia o se super matte luga, se faapitoateuteuO loʻo faʻaaogaina le ata PVC, o loʻo i ai se mea sili ona lelei.Ose faiga fa'apapalagi fa'aonaponei lea e fa'ata'ita'i i se fausaga veveti.O lona mamalu e tuʻuina atu ai i totonu se foliga faʻapitoa, ma o le malu malu e faʻaleleia atili ai le siosiomaga o le potu.

肤感合集原图

O le a le eseesega i le va o le "Soft-touch" super mattepvcata tifaga?

O ata PVC na faia i tekinolosi Soft-touch - o se mea faʻapitoa faʻapipiʻi paʻu, faʻapipiʻiina.Fa'aliliu Soft-touch o lona uiga o le "malulu i le pa'i", ma e le pei o ata matte masani, e maua ai se foliga manaia lelei, pe a pa'i, e fa'ase'e le lima, ma le ufiufi e le tu'u ai ni tamatamai lima.

- O le ufiufi e faʻasaʻo i le maualuga o le vevela, vailaʻau vailaʻau, ava malosi.

- Due i lona tetee atu i le faaleagaina, e leai se maosiosia tumau i luga.

- O le a'afiaga o luga o le pa'i vaivai e sili atu nai lo le maualuga o le iila.

- Super matte Soft-touch pvc film e maua i lanu eseese, lea e mafai ai ona e filifili

meafale mo so'o se totonu.

- E le mou atu le pito i lalo o le aafiaga o ave o le ultraviolet.

E taua le matauina o le maualuga o le PVC supematteteuteuga ma le fa'aogaina o tekinolosi pa'i vaivai.O le tulaga ese o papa ma se paʻu paʻu e mafua e le gata i se foliga vaaia, ae faʻapea foʻi i se maualuga maualuga o le malosi, teteʻe i le mou atu ma le faʻaleagaina laiti.

O fea e fa'aogaina ai laupapa Super Matte Soft-touch?

墨绿效果图

木纹效果图

O laupapa pa'i vaivai e mafai ai ona e faia se mamanu matagofie.O ia ipu e masani ona faʻaaogaina e fai ai meaafale umukuka.E mafai ona latou suia totonu e oʻo lava i totonu o se tamai fale mautotogi, liliu le umukuka i se galuega faʻatulagaina atoa.

O le faʻaaogaina o filifiliga milling eseese ma fofo lanu e mafai ai ona e faʻatinoina soʻo se fofo mamanu.O teuteuga vevela vevela o le a faʻafeiloaʻi ia i latou e talisapaia totonu o le mafanafana ma le toʻa.O le tuʻufaʻatasia o lanu eseese e tatalaina ai avanoa mamanu e le gata.

O le lanu lanu o le "Soft-touch" slabs e matua ese lava mai le masani PVC teuteu.O mea ia e susulu, suamalie, matagofie teuteu i le Pistachio ma le Sea Wave lanu, lea o le a tuʻufaʻatasia i se auala muamua ma soʻo se ituaiga o papa (veneer, ata tifaga).Mo totonu filemu o le umukuka, potumoe poʻo le vasega pepe, o leo e pei o le "Graphite", "Gray", "White" e talafeagai.O le Smoky decor o le a galue e pei o se paolo soa faʻatusatusa.

 

Fausia totonu o au miti ile umukuka, potumoe, potu malolo, vasega pepe faʻatasi ai ma teuteuga "Soft-touch" monochromatic super-matte!


Taimi meli: Ian-10-2022

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou